viernes, 11 de octubre de 2013

Grups confirmats per al Festival de Benvinguda a la Universitat de València

El Festival de Benvinguda compta enguany amb una àmplia oferta d’actuacions musicals. 

Caravana que no para!

A partir de les 21:30 hores, Txarango pren la Sala Noise de València amb la continuitat de la gira que va començar el passat 2 de maig de 2013 per tota Europa.I com no, vindre así al seu poble del costat com és València.

El viatge d'aquest circ de músics continuen deleitant-nos des de més a prop.

Benvinguts al Llarg Viatge i al Festival de Benvinguda de la UV!!!




A més a més, no ens conformem,lo suficient, amb aquest grup català per a una festa tant desitjada pels universtaris. 

La mateixa nit, tindrem el gust de deleitar-nos amb la Pegatina, un altre grup català que està celebrant els seus 10 primers anys de la seua història amb "Eureka!". Si senyores si, DEU ANYS amb nosaltres i amb la resta del món. I dic del món perquè, aquest nou disc és el més pensat i elaborat pel grup català on demostra molt bé la situació en que es troba tota la formació després d'haver donar més de 700 concerts en 15 països com són Xina, Ecuador, Canadà... i com no, Europa.
A la llarga d'aquestos deu anys, La Pegatina ha cresgut fent allò que ningú s'esperava i tenint en compter allò que intuien: la festa, l'esforç, la potència, l'autogestió, l'adrenalina i la proximitat. I tot aquest temps de treball s'ha recompensat amb el fet d'haver descobrit el seu moment "Eureka".






No hay comentarios:

Publicar un comentario