miércoles, 18 de septiembre de 2013

ARRANCA EL XUFA ROCK 2014

L'ajuntament d'Alboraia i el Xufa Rock firmen el conveni per a la realització del festival a la Patacona.

L'ajuntament d'Alboraia i l'associació Llaurant Cultura firmen un conveni pel qual, el festival Xufa Rock tornarà a tenir lloc a la Platja  de la Patacona la Nit de San Joan i durant tot el 23 de juny.

El festival, repeteix lloc i data degut a l'èxit increïble que va tenir el darrer any. El motiu d'aquest concert és per celebrar la nit màgica de l'any i junt ella, donar-li la benvinguda al nostre estimat estiu, mesclant els productes de l'horta valenciana, amb especial atenció a la nostra bona xufa que ens proporciona eixa exquissita orxata valenciana, típica d'Alboraia. Tota aquesta mescla de sabors, esències, plaers... com no viure-les junt al factor més important per a molts de nosaltres: la música dels grups valencians de primera línia.


El grup que coronarà el cartell serà la Gossa Sorda, la coneguda banda de Pego que acaba de tornar als escenaris després de treball en un disc, que tindrà el Xufa Rock com a espai de presentació a la comarca de l'Horta i els seus voltants. A més, l'orquestra La Pato, coneguda per les seues versions de Orxata Sound System y Obrint Pas i, per plenar els escenaris musicals de tots els pobles on actua, donarà la benvinguda al fantàstic estiu.
No obstant, els encarregats d'obrir la nit seran els Smoking Soul's, un dels grups valencians més prometedors. A més a més, si per algo destaca aquest festival, és per les activitats que l'envolten, entre elles el Xufa Kids per als més menuts amb l'actuació del grup Rodamóns, un correfoc i una banda de música sorpresa que s'anunciarà a principis de juny.

Per fer possible la producció del festival, l'organització ha tirat un projecte de micromecenatge mitjançant la plataforma Verkami. Amb aquesta idea, el festival ofereix tota una série de recompenses lligades amb el festival i l'horta per a tots aquells que col·laboren amb el projecte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario