lunes, 9 de septiembre de 2013

PRIMER DISC PER AL NOU GRUP DE JOVES, "ASSEKES"

Amb la cançó "Mero", es presenta Assekes, un nou grup de la Ribera format per joves amb moltes ganes de divertir-se amb la música.

Farà cosa d'uns set anys, aquest grup de vuit joves de Benifaió i Carlet, entre els 19 i 28 anys, toquen junts versionant cançons de grups valencians com Obrint Pas o temes més coneguts de Ska-P.
Els seus estudis musicals al conservatori professional els van unir i d'aquesta forma van decidir començar a crear els seus propis temes, mesclant els estils que més els agradaven i del que està influenciat el seu primer disc, "En poques paraules".
La idea de grabar un CD sempre havia estat en ment d'aquestos joves, però no fou fins el passat any quan el seu somni es va poder fer realitat. Ara, per promocionar-lo i donar-se a conéixer, han publicat el vidioclip del seu primer single "Mero" que ha conseguit més de 4.000 visites en tan sols cinc dies. 
Actuacions que porten temps realitzant-les per tota la Comunitat Valenciana però també en altres províncies com Barcelona o Conca. Els temes d'aquest grup valencià han guanyat alguns concursos com "Socarrel", el concurs del "Concert de la LLengua" de Carcaixent o una segona posició al "Landete Rock"
Així que, us deixe un enllaç perquè el pugueu conéixer i, animar-los perquè continuen deleitant-nos amb una de les coses més boniques que tenim: la música.

No hay comentarios:

Publicar un comentario